software development

Met dank aan computers verandert het leven om ons heen sneller en sneller, en IT is vandaag de dag niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven. DE-IT helpt bedrijven om met de tijd mee te gaan door op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen. Denk hierbij aan programma’s voor het analyseren van bedrijfsdata of het versimpelen van werkprocessen door bepaalde taken te automatiseren.

Door de klant vanaf het begin te betrekken bij het ontwikkelen van de software zorgen we ervoor dat het eindresultaat optimaal past binnen het bedrijf van de klant. Door de bijbehorende, duidelijke handleidingen kan iedereen binnen no-time aan de slag en zal de workflow hoger komen te liggen dan ooit tevoren.

op maat gemaakt

Als u voor iets specifieks zoekt kunnen wij u hiermee helpen. Wij zullen uw software laten voldoen aan uw wensen.

Professioneel

Uw software word op professionele wijze gemaakt, zodat u een strak en overzichtelijk programma ontvangt.

Snel

Wij zorgen er voor dat uw applicatie snel geladen wordt. Dit verbetert de ervaringen voor de gebruikers.

Veelzijdig

Uw applicatie kan voor elk platform compatibel worden gemaakt. Op deze manier wordt uw applicatie zo allround mogelijk gemaakt.

Gerealiseerde APPLICATIES

Overal losse aantekeningen van werknemers liggen, of elke keer weer uren aan het zoeken naar de juiste urenspecificaties? Dat is verleden tijd met App-Uren! Met App-Uren kunnen uw werknemers altijd en overal eenvoudig de door hun gewerkte uren invullen in een online omgeving. Dankzij de verschillende overzichten ziet u in één oogopslag hoeveel uur uw werknemers per project gewerkt hebben. Geen papier of losse bestanden meer, maar alles veilig en digitaal opgeslagen in de cloud!

Werk-Vergunning.nl

Werk-Vergunning.nl biedt een online omgeving voor het invullen en beheren van uw werkvergunningen. Wij zetten uw formulieren om naar digitale vragenlijsten die ingevuld kunnen worden door uw werknemers. Hun antwoorden verschijnen dan in een online dashboard waar de werkvergunningen goedgekeurd of afgekeurd kunnen worden. Nooit meer een eeuwigheid zoeken naar alle ingevulde formulier, maar altijd eenvoudig en snel al uw werkvergunningen bij de hand!

BINNENKORT BESCHIKBAAR

DE-IT Tijdregistratie is een zeer eenvoudig inkloksysteem voor uw werknemers. Door middel van 1 of meerdere sensoren, die door ons op locatie worden aangebracht, kunnen uw werknemers met hun persoonlijke pasjes in- en uitklokken. Via het dashboard kunt u daarna als werkgever altijd en overal de gewerkte tijden van uw werknemers opvragen en deze exporteren naar Excel. Tijdregistratie was nog nooit zo makkelijk!

BINNENKORT BESCHIKBAAR

De-monitoring.nl faciliteert op maat gemaakte sensoren voor elk gewenste doeleinde. Onze sensoren komen met een online omgeving dat een uitgebreid alarmsysteem bevat. Dankzij dit alarmsysteem wordt u telefonisch, per email of zelfs per WhatsApp gealarmeerd wanneer een meting een ingestelde grens passeert. Zo bent u altijd op de hoogte van wat er gebeurt en zal uw bedrijf nog veiliger worden!

GEREALISEERDE APPLICATIES