camera security

Wilt u weten wat er in en om uw pand gebeurd? Wij installeren camera’s voor binnen en buiten, waarmee U gemakkelijk kunt bijhouden wat er allemaal gebeurt. U kunt ervoor kiezen om uw pand te beveiligen met een enkele camera of met meerdere geavanceerde camera’s.

op maat gemaakt

U kunt gemakkelijk al uw camerabeelden bekijken door middel van de aangeleverde software. Wij zullen de camera's klaar voor gebruik maken.

gebruiksvriendelijk

Met onze camera's is erg gemakkelijk om overzicht te houden op uw terrein. De software is zeer gebruikersvriendelijk en iedereen kan er binnen no-time mee aan de slag!

Bekabeld

Bij ons is er ook de mogelijkheid tot bekabelde bewakingscamera’s die operationeel zijn via Power over Ethernet (PoE). Dit betekent dat de camera’s met slechts één kabel op de centrale recorder worden aangesloten. Een stopcontact in de buurt van de camera’s is dus niet meer nodig!

Draadloos

Bij ons kunt u gebruik maken van draadloze bewakingscamera’s. Deze revolutionaire technologie verzendt beelden niet langer door de lucht, maar over uw bestaande stroomnet. Het resultaat is een gegarandeerde verbinding en de hoogst mogelijke beeldkwaliteit, zonder te hoeven bekabelen.